ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ (Σ.Ο.Σ)

Πλατ. Αθ. Διάκου 9 – Τηλ. 22310 22349 – Φαξ 2231022782

 351 32  ΛΑΜΙΑ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 20/1/2019, 2:00 Μ.Μ.

Οι Συνεργαζόμενοι Ορθόδοξοι Σύλλογοι (ΣΟΣ) της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, το οποίο θα λάβει χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ΩΡΑ 14:00 (2 το μεσημέρι) στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας μας!

Απευθύνουμε δυναμικό κάλεσμα σε όλους τους Λαμιώτες και Φθιώτες να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ την πρωτεύουσα με την ελληνική σημαία στα χέρια και να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση την σφοδρή αντίθεσή τους στην εντελώς απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών», η οποία τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή των Ελλήνων.

Από αυτό το ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Η Ιστορία θα κρίνει με τον σκληρότερο τρόπο τόσο τον πολιτικό κόσμο αν επικυρώσει το ξεπούλημα των εθνικών μας δικαίων, όσο και τον ελληνικό λαό αν ολιγωρήσει και ανεχθεί πρωτοφανή εθνική προδοσία!

Ας επαναλάβουμε με εθνική ομοψυχία και ενότητα τις μεγαλειώδεις στιγμές των συλλαλητηρίων του παρελθόντος έτους στέλνοντας μήνυμα ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ και σεβασμού στον απανταχού Ελληνισμό!

Εμείς, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, οφείλουμε με την παρουσία μας στο συλλαλητήριο να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ την μειοδοτική «Συνθήκη των Πρεσπών» και να διαμηνύουμε προς τους Έλληνες Βουλευτές να αποφασίσουν με σεβασμό στην ΙΣΤΟΡΙΑ και με  γνώμονα το αληθινό συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Λαμίας

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

  1. Κλείστε θέση έγκαιρα για τα Λεωφορεία στο τηλέφωνο της Χριστιανικής Εστίας 22310 22349.

2.Την Κυριακή 20/1/19, το απόγευμα στις 6, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ η καθιερωμένη Ομιλία στη Χριστ. Εστία. Θα γίνει ξανά στις 27/1/19.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.