Πρόγραμμα πρώτου εορτασμού του Αγίου μας!

Η Υποδοχή του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

Το πρόγραμμα της Υποδοχής, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος:

12:00 μ.μ.: Άφιξη του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου στην πλατεία Πάρκου Λαμίας. Πάνδημη υποδοχή υπό των Αγίων Αρχιερέων, σύσσωμου του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, των πολιτικών, στρατιωτικών, εκπαιδευτικών Αρχών, μαθητών και μαθητριών, μελών συλλόγων και φορέων.
Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος εκ της πλατείας Πάρκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

13:00 μ.μ.: Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Δοξολογία, ενώπιον του Ιερού Σκηνώματος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.
(τηλεοπτική – ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

15:00μ.μ.:Ιερά Παράκληση του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, στην οποία θα ψάλουν χοροί Μοναζουσών από τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

17:00 μ.μ.:Ιερά Παράκληση του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, στην οποία θα ψάλουν γυναικείοι χοροί του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός».

19:00 μ.μ.:Ιερά Παράκληση του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, στην οποία θα ψάλουν χοροί μαθητών του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας.

21:00 μ.μ.: Ιερά Πολυαρχιερατική Παννυχίδα, όπου θα ψαλούν τα Εγκώμια του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου ενώπιον του Ιερού Σκηνώματος.
(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.