ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Σ.Ο.Σ ΛΑΜΙΑΣ

Οι  Συνεργαζόμενοι Ορθόδοξοι Σύλλογοι  Λαμίας χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την απόφαση πού εξέδωσε ἡ ολομέλεια τοῦ Συμβουλίου της Επικρατείας στις 20/3/2018 σχετικά με τα Νέα Προγράμματα του μαθήματος τῶν Θρησκευτικών.

Η εν λόγω απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου απέδειξε αφ ενός ότι υπάρχει ευτυχώς ακόμη Δικαιοσύνη στη χώρα μας, αφ εταίρου δικαίωσε τους αγώνες του Ελληνικού λαού ο οποίος αντέδρασε στην αλλοίωση του  μαθήματος των θρησκευτικών διαισθανόμενος τον κίνδυνο αποχριστιανισμού των Ελληνοπαίδων.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να συμμορφωθεί με την απόφαση  του Συμβουλίου της Επικρατείας σεβόμενη τις αρχές της Δημοκρατίας.

Παράλληλα πιστεύομαι ότι η ιεραρχία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και βασιζόμενη στην απόφαση της ανωτάτης δικαστικής αρχής, προβεί σε ενέργειες προκειμένου να καταστήσει σ όλους γνωστό ότι για το μάθημα των θρησκευτικών τον πρώτο λόγο πρέπει να τον έχει η Εκκλησία.

Εμείς οι Συνεργαζόμενοι Ορθόδοξοι Σύλλογοι, δηλώνουμε ότι  δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι τελικής δικαίωσης συναισθανόμενοι την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας  του Ελληνικού λαού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.