ΤΟΥΤ’ ΕΣΤΙN… TO ΤΕΣΤ

ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Μας έχουν ζαλίσει τους τελευταίους μήνες με τεστ, τεστ, τεστ, όπως κάποιοι δάσκαλοι που συνεχώς βάζουν απροειδοποίητα τεστ στους μαθητές τους για να τους πιάσουν κάποια στιγμή αδιάβαστους και να χαρούν με την αγραμματωσύνη τους.

Λοιπόν, είμαστε πολύ διαβασμένοι και θα το αποδείξουμε στους δασκάλους… της επιδημίας. Πριν 3 εβδομάδες ακούσαμε σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό τυχαία, ότι το τεστ είναι δημόσιο αγαθό. Δεν αποκλείεται… Αλλά όχι να καταργηθούν όλα τα άλλα δημόσια αγαθά, της παιδείας, του λόγου, της ελευθεροτυπίας, της αναπνοής, της μετακίνησης;

Καταστρατήγησαν το αγαθό της παιδείας βάζοντας τα καημένα τα νήπια να κάνουν τηλεδιασκέψεις μέσω διαδικτύου, φίμωσαν κάθε φωνή λογικής, μας φέρονται χειρότερα από ότι σε σκυλιά, πειραματίζονται με τον πόνο μας, αναπνέουμε διοξείδιο του άνθρακα, μας βιάζουν το σώμα και την ψυχή.

Και τώρα που φθάσαμε; Δεν τους βγήκε ο τρόπος με τους δημοσιοϋγιεινιστές εθελοντές τεσταριστές μας, για το καλό μας…, με τις παράγκες… Απέκοψαν την Ελλάδα από την υπόλοιπη Ευρώπη, και ειδικότερα την ορθόδοξη Ευρώπη και μας ζάλισαν με τα πολυδιαφημιζόμενα αμφίβολα τεστ.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, δεν υπάρχουν σύνορα. Ο κόσμος κινείται χωρίς τεστ – ή τουλάχιστον είναι εντελώς προαιρετικά – και πλουτίζει αγοράζοντας και πουλώντας αγαθά, και εμείς εδώ φτωχαίνουμε όλο και περισσότερο. Πεθαίνουμε από το φόβο μας…

Ως πότε θα ζούμε στα στενά δεσμά του φόβου; Άλλοι δεν έχουν να φάνε και λένε πως τους έβαλαν στη μύτη το κοντάρι και πώς πόνεσαν και πώς την επόμενη φορά θα κάνουν από το στόμα για να πονέσουν λιγότερο… και τους βλέπεις επιμένουν λες και θέλουν να βγουν θετικοί, τέτοιος παραλογισμός πια.…

Έχεις πυρετό, μείνε σπίτι. Είσαι έγκυος, πάρε τη μαμή για να γεννήσεις. Δουλεύεις και σε πιέζουν με τεστ, άφησε την εργασία σου. Κανείς δεν κάνει τεστ σε όσους έχουν εϊντς ή φυματίωση ή άλλη νόσο θανατηφόρο και επικίνδυνη.

 Στο Ισραήλ εδώ και χρόνια υπάρχει μια εταιρεία που παίρνει από τα κόπρανα δείγματα, έναντι τεράστιου χρηματικού ποσού, και στέλνει στο κινητό των ανθρώπων τι τροφές πρέπει να φάνε ανάλογα με τα κόπρανά τους, και θησαυρίζουν με τη βλακεία των ανθρώπων. Και οι άνθρωποι σκλαβώνονται με αυτόν τον τόσο παλαβό τρόπο. …

Οι δικοί μας, οι πανεπιστημιακοί, το έλεγαν από το Μάρτιο ότι ψάχνουν τον ιό στα λύματα των βόθρων και τώρα θέλουν να μας τρομάξουν ότι και τα κόπρανά μας φέρουν ιό. Εντάξει, θα προσέχουμε δε θα φάμε ό,τι νάναι…. Επιστήμονες της έδρας.

Το σχέδιο ‘κόβειν’ μας κόβει φέτα φέτα τις ελευθερίες μας με τη μέθοδο του σαλαμιού και όταν έρθει η ώρα να φύγουμε και να αντισταθούμε, δε θα μπορούμε….!

Δείτε που φθάσαμε από τον Ιούλιο έως τώρα…Από την επίσημη ιστοσελίδα, εταιρίας διεθνών επιβατικών μεταφορών, πληροφορούμαστε ότι από ώρα 06.00, της 14ης Ιουλίου, τίθενται σε εφαρμογή νέα μέτρα καταστρατήγησης της ανθρώπινης ελευθερίας. Για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό ή να επιστρέψει στην Ελλάδα, πρέπει να συμπληρώσει ηλεκτρονική αίτηση, σε ειδικό ηλεκτρονικό παράθυρο (άγνωστο σε ποια θύρα οδηγεί το εν λόγω παράθυρο), με δημιουργία στιγμιαίου προσωπικού QR κωδικού (barcode) και σε ισχύ τεστ για τον κορωναιό. Το QR, το barcode δηλαδή, θα το ελέγχει η αστυνομία ανά πάσα στιγμή, όπου και αν πάμε, με το νόμο και το χειρότερο με την υπογραφή μας…., η οποία πλέον είναι ηλεκτρονική και δεν ξέρουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ή μάλλον ξέρουμε. Κάποιοι μας λένε θα σας ελέγχουμε, και εμείς υπογράφουμε. Υπογράφουμε για να γίνουμε σκλάβοι, σε μια ιδιότυπη σκλαβιά, που ήδη ξεκίνησε…Μας κάνουν να υποχωρούμε σιγά σιγά, και στο τέλος δε θα έχουμε δύναμη να αντισταθούμε.

Συγκλονιστικά τα λόγια του Αγίου Παϊσίου, στο βιβλίο ‘Σημεία των καιρών’. Σελίδα 17, μας λέει ο γέροντας “Να στην Αμερική τώρα, τα σκυλιά, πολλά σκυλιά, τα έχουν σφραγισμένα και τα παρακολουθούν. Τώρα όσα είναι σφραγισμένα, έχουν πομπό: τοκ, τοκ, τοκ,… ξέρουν το κάθε σκυλί που βρίσκεται, όποτε θέλουν, μπορούν να το σκοτώσουν. Και στους ανθρώπους!!!.. και θα ξέρουν ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται, γιατί θα έχει πομπό ή στο χέρι ή στο μέτωπο: τοκ, τοκ, τοκ. Οπότε τα στοιχεία στο φάκελο από δω, πομπό από κει….”. Ο έξυπνος κώδικας barcode QR, θα είναι ο πομπός όσων δεχθούν αυτές τις νέες ταξιδιωτικές οδηγίες. Και θα τον κρατούν στο χέρι τους. Σελίδα 26, αυτολεξεί: “Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν”.

Εμείς πιστεύουμε τον Άγιο Παϊσιο. Επίσης, ο γέροντας Ευθύμιος του Αγίου Όρους μας προέτρεψε να μη λάβουμε το αμφίβολο εμβόλιο. Τον ευλαβούμαστε. Μην πιστεύουμε άθεους κυβερνώντες, που ψήφισαν νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε περίπτωση πανδημίας, πριν ξεσπάσει πανδημία. Ας πιστέψουμε επιτέλους στο Χριστό! Αν αγαπάμε το Χριστό, θα τα αφήσουμε όλα για τη Χάρη Του.

Κάποιοι σχεδιάζουν να μετατρέψουν τον κόσμο σε ένα ηλεκτρονικό τρελοκομείο. Όλα να είναι ηλεκτρονικά, το σχολείο, οι φιλίες, η αγάπη, η εικόνα του ανθρώπου, οι αποδείξεις, ο ιατρικός φάκελος, και όλα τα πάντα……, μέχρι και ηλεκτρονικά κατοικίδια έφτιαξαν για να παίζουν τα παιδιά στον υπολογιστή. Και λένε κάτι παιδιά 6 ετών “πόσο κουρασμένος νιώθω όλη την ημέρα έφτιαχνα ρομποτική τροφή για το ρομποτικό σκύλο”. Άγχος και στρες στα παιδιά για πράγματα και πραγματικότητες ανύπαρκτες…. Και αν η εκκλησία καταντήσει ηλεκτρονική, δυστυχώς, μην απορήσουμε….Μετά πρέπει να βρούμε  άξιους Ιερείς, σε κάποιο βουνό ή σε κάποια ερημία του κόσμου.

Αν ο Ορθόδοξος Χριστιανός εγκλωβιστεί σε αυτήν την ηλεκτρονική παγίδα του χαιρέκακου διαβόλου, του αρχέκακου όφεως που βρήκε τρόπο και μέσο την τηλεόραση και το διαδίκτυο για να σπρώξει στην απώλεια πολλούς και εκλεκτούς ακόμα, αλλοίμονο!

Τώρα φθάσαμε σε χειρότερες καταστάσεις, μας απαγόρευσαν και να κυκλοφορούμε ακάλυπτοι, λέγοντας τα αντίθετα με όσα έλεγαν στην αρχή, ενώ ένα κασκόλ μπορεί να μας προστατεύσει…. Αλλά δεν ξέρουν ότι λέγοντας το ‘Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με’, προστατευόμαστε.

Εμείς μήπως ξεχάσαμε τη δύναμη της προσευχής; “Λύτρωσε μας, ζωοδότα Κύριε, από του Πονηρού”!

Ας προσευχόμαστε όλοι μαζί: ‘Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά, τοις ενδόξοις της γης’, το οποίο κατά τον Άγιο Παΐσιο σημαίνει ‘να τους προσθέσεις εμπόδια Κύριε, για να μην πραγματοποιήσουν τα δόλια σχέδιά τους.’. Κοινή προσευχή για τους απανταχού Έλληνες 21.00-22.00 το βράδυ με το προαναφερθέν αίτημα. Καμία τηλεόραση σε σπίτι ορθοδόξων Ελλήνων, καντήλι αναμμένο, εκκίνηση της ημέρας με βρώση αντίδωρου και πόση Αγιασμού, διαρκής προσευχή, μετάνοια, εξομολόγηση.

Και ένα σημαντικό, όσο δε βλέπουμε πρόσωπο με πρόσωπο το συνάνθρωπο, δε θα βλέπουμε το Θεό. Μια ζωή χωρίς Θεό! Αυτό ονειρεύονται όσοι εργάζονται για τη δήθεν προστασία μας. Εμείς θέλουμε ζωή με Θεό, και τώρα και πάντοτε. Διψάμε, παρά την αμαρτωλότητά μας, να γνωρίσουμε το Θεό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.