ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ

a

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

Πλατ. Αθαν. Διάκου 9 – Τηλ. 22310 22349
351 00 ΛΑΜΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ

Μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, στους οποίους οι άνθρωποι συγχύζονται και αποπροσανατολίζονται, πολλοί μάλιστα και βυθίζονται στην άγνοια και στην παραπληροφόρηση, χρειαζόμαστε μια πυξίδα, έναν οδοδείκτη και ένα σωσίβιο.
Πυξίδα, οδοδείκτης και σωσίβιο είναι ο λόγος του Θεού, γραπτός και προφορικός. Πρώτα το Ευαγγέλιο, μετά η Πατερική Γραμματεία και ύστερα ο σύγχρονος και γνήσιος Ορθόδοξος Λόγος.
Το Χριστιανικό περιοδικό της Ορθοδόξου Αδελφότητος Θεολόγων του Σωτήρος Χριστού, μας διαφωτίζει και μας διδάσκει να πορευόμαστε επακριβώς την Οδό του Κυρίου. Μιλάει στην καρδιά μας με την Αλήθεια και τη Χάρη της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Ανατέμνει την πραγματικότητα και δίδει απαντήσεις στα καθημερινά και αιώνια προβλήματα του ανθρώπου. Είναι απαραίτητο για κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό και ευλογία για κάθε σπίτι.
Εγγραφείτε στο περιοδικό του Σωτήρος, για να σας έρχεται στο σπίτι σας και εγγράψτε και άλλους για να μπορέσουμε να μείνουμε όλοι σταθεροί στην Ορθοδοξίας μας, μακριά από τις αιρέσεις και τις πλάνες.
Επιβάλλεται σήμερα γνωρίζοντας την Αλήθεια της Πίστεως να μείνουμε ανεπηρέαστοι μέσα στη θύελλα του Οικουμενισμού και στην πολεμική κατά της Εκκλησίας μας.
Με τα 24 τεύχη του περιοδικού κάθε χρόνο, κάθε 15 μέρες το καθένα, το Φως του Χριστού θα φωτίζει το σπίτι σας.
Με ελάχιστη ετήσια συνδρομή θα πλουτίζετε κάθε φορά από τα χρυσά λόγια του Ευαγγελίου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά στο Βιβλιοπωλείο της Χριστιανικής Εστίας
Πλατεία Διάκου 9, Λαμία / τηλ: 22310-22349

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.