Ω, ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!

Καλησπέρα Ερντογάν …
Με λύπηση σου λέγω κάτι καλό, όπως η καλησπέρα..
Εκεί που έφτασες, δέν σε περιμένει τίποτα καλό…
Πάει, παρέδωσες το μυαλό και την ψυχή σου στον πατέρα σου, τον σατανά..!
Τρέχουν – έχω καταλάβει – τελευταία οι συνήθως αργοί… Μύλοι Του Θεού Της Δικαιοσύνης!
Ω! πόσες προφητείες θα εκπληρωθούν δυσάρεστες επάνω σου Ερντογάν!
Στο πρώτο κεφάλαιο της προς Ρωμαίους επιστολής του αποστόλου Παύλου, της οποίας χρόνος συγγραφής θεωρείται το 56 μΧ, βλέπουμε τον Θεό να «παραδίδει» ανθρώπους σε «αδόκιμο νου», η φράση έχει ως εξής: «παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς ἀδόκιμον νοῦν».
Σε αυτό το χωρίο της Αγίας Γραφής έχουμε μια ομοιότητα με το ρητό: «μωραίνει Κύριος, όν βούλεται απολέσαι»!
Τι σημαίνει αυτό;
Στο στόμα Του Χριστού , στον Άγιο Απόστολο Παύλο, ο λόγος αυτός έχει την έννοια της παράδοσης, της τύφλωσης, της σκλήρυνσης της ψυχής μακριά από τον Θεό. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις εντολές του Θεού, Τον αποδιώχνουν πεισματικά και Αυτός τους παραδίδει, όπως του ζήτησαν, σε αυτό που θέλουν, δηλαδή σε κάθε ασέβεια και αμαρτία με απώτερη πληρωμή τον Θάνατο, τον πνευματικό και τον σωματικό!
Που βρίσκεσαι λοιπόν και τι σε περιμένει?
Βγάζεις λόγους πως η τουρκική σημαία… το πανί με την ημισέληνο, θα υψωθεί Στην ΕΛΛΑΔΑ μας, Στην Ελβετία είπες χτές, Αυστρία και Γερμανία …
Να πώ την πικρή αλήθεια μου και συγγνώμη, αν στεναχωρήσω Τον Θεό, επειδή τους παππούδες μας έχεις σφάξει , βιάσει και σουβλίσει, ή αποκεφαλίσει, ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ!
Ήρθε η ώρα που τρελάθηκες από την απιστία και θα κάμεις μια μαύρη τρύπα στο νερό τελικά, που μέσα θα πέσεις και εσύ και όλοι οι δολοφόνοι, φανατικοί οπαδοί – υπήκοοι και αμετανόητοι υποστηρικτές σου!
Κάνεις χαμηλές πτήσεις – παραβιάσεις του εναέριου μας χώρου, με τα γιουσουφάκια που έχεις για πιλότους, για να δείς αν στο Αγαθονήσι ή στην νήσο Στρογγύλη έχουμε κρυφό Στρατό…
Ψάχνεις μάταια να βρείς αν έχουμε Ρωσικά συστήματα που εντοπίζουν οποιαδήποτε απόβαση σας…
Θα χάσεις Ερντογάν όχι μόνο το κεφάλι σου, αλλά και τους τυφλούς, ανάξιους να λέγονται αληθινοί άνθρωποι, οπαδούς σου και ας είναι χιλιάδες .. …
Στο έχω ξαναπεί: εμείς οι Ελληνορθόδοξοι έχουμε ψυχή δυνατή! Άς μας βλέπεις να πίνουμε φραπέδες , να βλέπουμε σαρβάϊβορ και να γελάμε…
«ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!» ορκιζόμαστε.
Σφάξατε πολλούς αδερφούς και μανάδες μας, βασανίσατε και δολοφονήσατε Συνέλληνες και ένα σας περιμένει:
Ω! Ερντογάν , Ο Άδης!’
Η Κόλαση, που φυσικά δεν είναι δημιουργία Του Θεού , αλλά του δολοφόνου ψυχών και σωμάτων, του πατέρα και του Ισλαμισμού!
Πιστεύεις σε Θεό; Πιστεύεις στους Αγίους; Ξέρεις τι έχει πεί ο Άγιος Παϊσιος;
Έχεις τα κόλλυβα δεμένα στο αιματοβαμμένο από Αίμα Ελλήνων ζωνάρι σου, προφήτευσε ο Άγιος της Μικράς Ασίας, της Ελλάδος και Παγκόσμιος πλέον Άγιος Παϊσιος… Τα βλέπεις???
Κρίμα δεν είναι να στα κάνουμε πάλι εμείς !!!
Προς το παρόν… ΑΥΤΑ..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.