ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΑΓΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τελευταία κυκλοφορήθηκε ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον βιβλίο από τις Εκδόσεις της Αδελφότητος του Σωτήρος Χριστού με τίτλο:
ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΑΓΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Είναι ένα μικρό σχετικά πόνημα, γραμμένο από την εξαίρετη πέννα του πολυσεβάστου Αρχιμανδρίτου των Αθηνών, π. Χριστοδούλου Κογιώνη, υιόν του αειμνήστου αγίου ιερέως π.Νικολάου Κογιώνη.
Περιλαμβάνει 26 άγνωστα συναξάρια και σπάνιους βίους αγίων γυναικών, μέσα από τις Ορθόδοξες Εκκλησίες και τα Πατριαρχεία, καλογραμμένα και περιποιημένα, που οδηγούν στο Φως της Ζωής.
Το βιβλίο αυτό φανερώνει το πέρασμα των αγίων μορφών και εν προκειμένω των αγίων γυναικών από τη γη μας, πέρασμα το οποίο σκόρπισε πλουσιοπάροχα τιο ακριβό, πολύτιμο και ζωοποιό άρωμα του Αγ. Πνεύματος.
Οι γυναίκες αυτές έδειξαν αξιοθαύμαστη πνευματική ανδρεία, αγάπησαν ολόψυχα τον Κύριο, υπέμειναν τους κόπους της ασκήσεως και τους πόνους του μαρτυρίου και αφιέρωσαν στο Χριστό τη ζωή τους διά παντός.
Μαζί με το Βιβλίο αυτό, σε όσους το προμηθεύονται, δίνεται ως δώρο και μία εικόνα της προτιμήσεως ενός εκάστου σε σχήμα ΟΒΑΛ.
Μπορείτε να τα αναζητήσετε σε πολύ μικρή τιμή στο Βιβλιοπωλείο της Χριστιανικής Εστίας, Πλατ. Διάκου 9, στη Λαμία, στο κέντρο της Πόλης.
Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΠΛΑΤ. ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ 9
ΤΗΛ. 22310 22349 & ΦΑΞ 22310 22782 – 351 00 ΛΑΜΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.