Προς τα «Χελιδόνια του Χριστού» και τους «Χαρούμενους Αγωνιστές»

Αγαπητοί μας Φίλοι, Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
Επικοινωνούμε μαζί σας με πολλή αγάπη και σας καλούμε να έρθετε και πάλι στη Χριστιανική Εστία Λαμίας, στην Πλατεία Διάκου, την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί.
Όσοι έχετε έρθει Κατασκήνωση ή έχετε παρακολουθήσει κάποια Κυριακάτικα Μαθήματα Ορθόδοξης Πίστης και Διδασκαλίας ή έχετε παίξει στο Ισόγειο Εντευκτήριο Αγνής Χαράς και Φιλίας, σας καλούμε να έρθετε σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Νεανικού Τομέα.
Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα θα έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε τη Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, να πάμε στο Νοσοκομείο της Λαμίας να πούμε τα Κάλαντα στους πονεμένους Αδελφούς μας, να κάνουμε τις χειμωνιάτικες Εκδρομές μας και μετά βεβαίως στην Καινούρια Χρονιά να κόψουμε τη Βασιλόπιττα.
Βασική Εκδήλωση είναι και η Ετήσια Δωροκλήρωση, στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος όλοι αρκεί να έχουν κάποιες παρουσίες, να συμμετάσχουν στη Χορωδία και να συμπληρώσουν την Κάρτα Δωροκλήρωσης ρίχνοντάς την οι ίδιοι αυτοπροσώπως στην «Κάλπη των Υποψηφίων Δωροληπτών», (ΚΥΔ) όπως την ονομάσαμε, και ευρίσκεται στο Εντευκτήριο της Χριστιανικής Εστίας.
Τα δώρα αυτά θα μαζευτούν από μας τους ίδιους φέρνοντας ένα ελάχιστο ποσό σε ένα Φακελλάκι Αγάπης ή μια Σακκούλα με λίγα Τρόφιμα για τους Φτωχούς και τους Φυλακισμένους. «Δίνεις Αγάπη – Παίρνεις Χαρά».
Πρώτη Προτεραιότητα αυτές τις Άγιες Ημέρες θα πρέπει να είναι να Εξομολογηθούμε και να Μεταλάβουμε των Αχράντων Μυστηρίων. Έτσι κανονίσαμε μετά τα Κυριακάτικα Μαθήματα να υπάρχει αρκετός χρόνος για την Εξομολόγηση των Μαθητών.
Μη ξεχάσετε να περάσετε έστω και για λίγο από τη Χριστ. Εστία μέσα στη βδομάδα 6-8.30 το απόγευμα, για να πάρετε το Έντυπο Των Εορταστικών Εκδηλώσεων.
Ελάτε να συναντήσετε τους παλιούς Σας φίλους και ομαδάρχες και τα παιδιά από την αλησμόνητη Κατασκήνωση.
Σας περιμένουμε οπωσδήποτε.
Ο ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΡΡΕΝΩΝ της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
Πλατ. Αθαν. Διάκου 9 – Τηλ. 22310 22349
351 00 ΛΑΜΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.