Ο Σεβασμιώτατος στις Κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Εστίας

Τις Κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας στο δάσος του Καλλιδρόμου, στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδος, επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, όπου στον Ιερό Ναό των Αγίου Αθανασίου και Αγίου Παντελεήμονος των Κατασκηνώσεων τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της φετινής κατασκηνωτικής χρονιάς.

          Ο κ. Συμεών, ευλόγησε τα παιδιά και όλα τα στελέχη και εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην όμορφη  αυτή κατασκήνωση και συνεχάρη όλους τους διακονητές και διακόνισσες της αγάπης, της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας και της αφοσιώσεως,  όπου για δεκαετίες ολόκληρες σε αυτό τον αγιασμένο και ευλογημένο τόπο διακονούν τα παιδιά και μεταφέρουν την αγάπη του Χριστού και της Εκκλησίας στις καρδίες τους.

        Τόσο ο Πρόεδρος του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου Λαμίας «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» κ. Παναγιώτης Ντούρος, όσο και ο Εντεταλμένος Εκπρόσωπος της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ» κ. Εμμανουήλ Σταθούλιας, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την ευλογητή παρουσία του και την πατρική του στήριξη, η οποία όπως ετόνισαν: «είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους».

          Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία μιας όμορφης πνευματικής επικοινωνίας και συναναστροφής με όλα τα παιδιά, στα οποία μίλησε σχετικά με την «εν Χριστώ ελευθερία» τονίζοντας τους «το σεπτό αυτό Κατασκηνωτικό Κέντρο στο Ελευθεροχώρι μυσταγωγεί και εισαγάγει τα παιδιά στην αληθινή ελευθερία, που είναι η εν Χριστώ ελευθερία».

          Η όμορφη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών στις Κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας και η επικοινωνία με τα παιδιά ολοκληρώθηκε με την ευλογία από τον κ. Συμεών της κατασκηνωτικής τράπεζας, στην διάρκεια της οποίας τα παιδιά χάρισαν στον Σεβασμιώτατο ψαλμούς και ύμνους και ωδές πνευματικές.

Η Χριστιανική Εστία Λαμίας ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών για την αγάπη του και για την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο της Κατασκηνώσεως μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.