«Λόγω κορωναϊού» ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Δεν είναι δυνατόν όλοι οι ευκτήριοι οίκοι και τα τζαμιά και οι συναγωγές στην Ευρώπη νάναι κλειστά και στην Ελλάδα να γεμίζουν οι Εκκλησίες και να παρουσιάζεται ένα μέλος της Ευρώπης, η Ελλαδίτσα,  ως θεοκρατικό κράτος… εν μέσω κορωναϊού.

Κλείστε επιτέλους τις Εκκλησίες αν θέλετε να μπείτε στην ενίσχυση των 750 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αν θέλετε να πάρετε και σείς κάποια ψύχουλα…. λόγω κορωναϊού.

Και άν δεν έχουν κλείσει ποτέ οι Εκκλησίες μέχρι τώρα στην Ελλάδα, τώρα μπορούμε να το κάνουμε, γιατί υπάρχει όντως επιδημία. Τι χολέρα, λέπρα και πανούκλα; Αυτή η νυχτερίδα από την Κίνα τά έκανε όλα. Χρυσή ευκαιρία.

Αφήστε κατά μέρος θαύματα, πίστη, θεία βοήθεια, Παναγία και Λείψανα, και ιδίως τη θεία μετάληψη. Λογική, επιστήμη και ιατρική πλέον. Υγεία πάνω από όλα.

Ρίχνουν αγιασμό οι αφελείς με τα datsun στους δρόμους… Γραφικότητες. Εμείς εδώ έχουμε ψάλτη και καθηγητή εκπρόσωπο που μας ενημερώνει κάθε απόγευμα. Σοβαρό άνθρωπο, ευσεβή, πολύτεκνο. Δεν μπορεί να λέγει ψέματα. Σ΄ αυτόν στηρίζεται κάθε Κοινή Υπουργική Απόφαση και Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σας είπαμε να βγάλετε τους ιερείς από το δημόσιο και το ενιαίο μισθολόγιο. Δεν το κάνατε. Τώρα σφραγίστε τους ναούς να μη πέφτει ευρώ στα παγκάρια και αφήστε τους στην τελεία αδυναμία και απαξίωση. Αρκετά μας καπέλωσε η Εκκλησία με τη φιλανθρωπία της 10 μνημονιακά χρόνια. Έως πότε θα μας κυβερνάνε οι παπάδες και μάλιστα οι άμισθοι;

Τι σημαίνει πλειονοψηφεία ορθοδόξων και Σύνοδος και δημοψηφίσματα και συλλαλητήρια; Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο κεφαλές μέσα στο κράτος. Είμαστε λαϊκό – ουδετερόθρησκο κράτος και δεν μας νοιάζει η όποια θρησκευτικότητα των πολιτών. Αυτή είναι καθαρά ιδιωτική υπόθεση. Ας είναι καλά ο κορωναϊός.

Είπαμε ότι γεράσαμε ως πληθυσμός και πρέπει να «γονιμοποιηθούμε» από τους μετανάστες. Λεφτά για τους πολύτεκνους δεν δίνουμε. Ο πληθυσμός λοιπόν πρέπει να αλλοιωθεί και «ανανεωθεί» με έτοιμες οικογένειες. Κλείστε τους ελληνορθοδόξους μέσα στα σπίτια, απαγορεύστε την κυκλοφορία και φτιάξτε στα γρήγορα  δομές μουσουλμάνων μεταναστών παντού στην ενδοχώρα χωρίς αντιδράσεις. Δεν τους κολλάει αυτούς ο κορωνοϊός.

Με 800 κρούσματα γρίππης και καμμιά 30ριά νεκρούς, όπως και πέρυσι σχεδόν, είναι μια ευκαιρία να πανικοβάλλουμε τον πληθυσμό, να έχουμε ένα άλλοθι για μείωση και περαιτέρω συρρίκνωση μισθών και συντάξεων. Μιλάτε συνεχώς για τον κορωναϊό στα κανάλια.

Η Εκκλησία της Σερβίας, Γεωργίας, Πολωνίας, Ρωσίας αφήνουν ελεύθερους τους χριστιανούς. Δεν μας νοιάζει γι΄ αυτούς. Αυτοί παραμένουν ακόμη με τη «μαμά» Ρωσία. Θα πέσουν κι αυτοί σιγά σιγά. Εξάλλου διασπάσαμε ήδη τους Ορθοδόξους και με το αυτοκέφαλο…

Εδώ είναι ΕΕ και δεν θα αφήσουμε ένα λαό ελεγχόμενο από τους παπάδες να κοινωνάνε όλοι με το ίδιο κουταλάκι. Ο πάπας γιατί δεν το κάνει;

Τώρα όχι μόνο θα περικόψουμε μισθούς, αλλά επ΄ ουδενί θα ξαναδιοριστούν παπάδες. Δεν μπορούμε, προέχει η υγεία των πολιτών. Έχουμε άλλα έξοδα. Ας είναι καλά ο κορωναϊός.

Οι άλλες απαγορεύσεις σε super markets κλπ, τηρούνται δεν τηρούνται, λίγο μας νοιάζει. Όλες οι άλλες δομές λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Η απαγόρευση στην Εκκλησία, στα μοναστήρια και στα φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε όλη την επικράτεια, πρέπει νάναι απόλυτη. Τι σημαίνει Πάσχα των Ελλήνων; Πάνε αυτά, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ας είναι καλά ο κορωναϊός.

Τους χριστιανούληδες – κακά τα ψέματα – τους έχουμε στο χέρι. Πάλι εμάς θα ψηφίσουν. Τόσες φορές τους κοροϊδέψαμε. Ορκιστήκαμε στο Ευαγγέλιο, φιλάμε το χέρι του γέροντα αρχιεπισκόπου, θα φτιάξουμε και καμμιά δικογραφία σε κανένα «φανατικό» δεσπότη. Τώρα θα κυβερνήσουμε με τον φόβο του κορωναϊού.

Το πολύ πολύ να φέρουμε το άγιο Φως, θα δούμε βέβαια και γι΄ αυτό, αν θα γίνει… Ας είναι καλά ο κορωναϊός.

Μέσα σε αυτή την αιχμαλωσία κανένας δεν κατάλαβε ότι μπήκαν και τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Όλα τα επίμαχα θέματα θα περάσουν αμαχητί και ανεμπόδιστα. Ας είναι καλά ο κορωναϊός.

Ευτυχώς θ΄ αργήσουν να το καταλάβουν ότι είμαστε ΕΝΑ τα συστημικά κόμματα. Χρόνια τώρα αποφασίζουν οι αριστεροί και υλοποιούν οι δεξιοί.

 Όλα τα καταφέραμε τελικά: Πρέσπες, αλλαγή ταυτότητας φύλου, θρησκευτικά, ομοφυλοφιλία, σύμφωνο συμβίωσης, εκτρώσεις, μετανάστες, περιθωριοποίηση εκκλησίας, ανοιχτή κοινωνία, οικονομική εξαθλίωση, χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. Ας είναι καλά ο κορωναϊός.

Αλλοίμονο αν πέφταμε στο ίδιο λάθος με το παρελθόν. Θυμόμαστε όλοι τότε πούχε έρθει ο Πατριάρχης Δημήτριος και είχαν φέρει και την εικόνα του Άξιόν Εστί από το άγιο Όρος στην Αθήνα, μαζεύτηκαν 2 εκατομμύρια κόσμος και περίμεναν οκτάωρα για να προσκυνήσουν!

Ή την άλλη φορά με τις Λαοσυνάξεις του Χριστόδουλου και τα εκατοντάδες λεωφορεία από όλη την Ελλάδα… Τέλειωσαν αυτά. Θα ζήσουμε πλέον με τον κορωναϊό και δε θα ξανασηκώσει κανένας κεφάλι. Θα χτυπήσουμε την Ορθοδοξία στην καρδιά, στη θεία Λειτουργία και στη θεία Κοινωνία.

Ούτε επιτάφιος, ούτε Πάσχα, φέτος. Θα πάει παραπίσω και το σχολικό έτος και τέρμα και οι Κατασκηνώσεις των Μητροπόλεων και των Συλλόγων, που πήγαιναν χιλιάδες παιδιά και τους άλλαζαν τα μυαλά ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την πανθρησκεία που προωθούμε.

Ξεχάστε τον ελληνικό λαό που ξέρατε. Εδώ δε γιορτάσαμε για πρώτη φορά την 25η Μαρτίου και δεν κουνήθηκε φύλλο… Μη περιμένετε να αντιδράσουν ούτε τη Μ. Εβδομάδα. Ο φόβος πάγωσε την καρδιά τους. Δείξτε συνεχώς φέρετρα και μάσκες και αφήστε μετά το φόβο να κάνει τη δουλειά του.

Στα 400 χρόνια της σκλαβιάς οι Έλληνες έκαναν 145 επαναστατικά κινήματα, δηλαδή κάθε τρία χρόνια και από ένα και έγραψαν στην σημαία τους Ελευθερία ή Θάνατος. Μετά έγραψαν Ορθοδοξία ή Θάνατος. Σήμερα γράφουν ό,τι λένε οι Ειδήσεις.

Είδατε πως μέσα σε λίγο χρόνο με τον κίνδυνο της πανδημίας καταργήσαμε τις ελευθερίες του λαού και καταρρακώσαμε την οικονομία του; Με ποιο σκοπό; Προφανώς μια παγκόσμια οικονομία, μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια πανθρησκεία.

Μετά θα ρθεί και το συγκεκριμένο εμβόλιο υποχρεωτικά και άλλα μέτρα και άλλοι περιορισμοί μέχρι τον ολοκληρωτικό  έλεγχο της ζωής μας, μείωση του πληθυσμού και το γενικό τσιπάρισμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στρώνεται σιγά σιγά το κράτος της Διεθνούς των Ασεβών και του βδελύγματος της ερημώσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.