ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ – ΠΛΑΤ. ΔΙΑΚΟΥ 9
ΤΗΛ. 22310 22349 – ΦΑΞ 22310 22782
351 00 ΛΑΜΙΑ

Αν θέλουν οι Αγαπητοί Αναγνώστες και Ακροατές του θείου λόγου να δυναμώσουν την πίστη τους στο Θεό και την αγάπη τους στη Μητέρα του Κυρίου και Λυτρωτή μας Ιησού Χριστού, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν και να διαβάσουν:
το πολυσυζητημένο βιβλίο του Συγγραφέα Θεολόγου κ. Γεωργίου Ψαλτάκη
ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται 50 (πενήντα) άγνωστα – καινούρια θαύματα της Κυρίας Θεοτόκου μέσα στις οικογένειες και στην Πατρίδα μας, πράγμα που έχει εκπλήξει θετικά εκείνους που διάβασαν το έν λόγω έργο.
Μπορούμε κάλλιστα με το βιβλίο αυτό να στηρίξουμε στην πίστη μας και να ενισχύσουμε, παρηγορήσουμε και αναστήσουμε τους ανθρώπους που είναι πεσμένοι και γονατισμένοι από τη φτώχεια, την αρρώστεια, την κρίση, τη συκοφαντία, τον ποικίλο και αβάσταχτο πόνο.
Η Παναγία μας είναι ο Βράχος της Υπομονής και παρηγορεί κάθε πονεμένο. Γυρίζει, όπως τότε στην Κανά, έτσι και σήμερα, σε κάθε ελληνορθόδοξο σπίτι και βλέπει την έλλειψη και τη συμφορά. Σφογγίζει τα δάκρυα και ανασταίνει την αποσταμένη ελπίδα με τις ακοίμητες πρεσβείες της.
Αν θέλουμε να στηρίξουμε το σπίτι μας και να βοηθήσουμε και άλλους, να μη απελπίζονται, να μη βλασφημούν και να μάθουν να προσεύχονται, ας τους δώσουμε αυτό το βιβλίο. Ας κάνουμε λοιπόν το πιο ωραίο δώρο στον εαυτό μας και στον πλησίον μας.
Το βιβλίο προσφέρεται από το Βιβλιοπωλείο της Χριστιανικής Εστίας, Πλατ. Διάκου 9, στη Λαμία, στο κέντρο της Πόλης, στην τιμή των τεσσάρων € μαζί με ένα τευχίδιο των δύο Παρακλητικών Κανόνων της Εκκλησίας μας προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.