ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

 

                                                         Στη Χριστιανική Εστία Λαμίας
Με την βοήθεια του Θεού, στη Χριστιανική Εστία Λαμίας λειτουργεί Χριστιανικό παντοπωλείο, με ενδύματα, φάρμακα, και τρόφιμα. Όχι μόνον για στους φυλακισμένους των φυλακών Δομοκού, αλλά και για πάμπολλες Ελληνικές Οικογένειες και άλλους ανθρώπους που κατοικούν στην περιοχή μας και οι οποίοι ζητούν καθημερινά τα πάντα για τις ανάγκες τους.
Επειδή οι προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης δεν είναι επαρκείς , η Χριστιανική Εστία αγόρασε με χρήματα των εθελοντών μελών της πολλά χρειαζούμενα.
Κάθε μέρα αδειάζουν τα ράφια μα ο Θεός δεν μας αφήνει!
Το Πάσχα πλησιάζει και ένας ακόμα πατροπαράδοτος θεσμός της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας είναι τα δέματα αγάπης, που δίδονται σε φτωχές και αναγκαιμένες οικογένειες, δέματα με όσα πρέπει να έχει μια ελληνική οικογένεια για να περάσει το Άγιο Πάσχα.
Κάνουμε ακόμα μια έκκληση – παράκληση, όσες και όσοι έχετε κάποιο περίσσευμα σε είδη ενδυμασίας ή τρόφιμα ή φάρμακα, να βοηθήσετε το θεάρεστο αυτό έργο!
Επίσης ιδιοκτήτες μεγάλων Καταστημάτων ή επαγγελματίες μπορούν να δώσουν την αγάπη τους μεταφρασμένη σε κρέας, αυγά και τσουρέκια…
Ελεείστε τους πτωχότερους ελευθέρους ή φυλακισμένους αδελφούς μας!
Στην Χριστιανική Εστία λειτουργεί επίσης ένα αρτιότατο βιβλιοπωλείο για μικρούς και μεγάλους με πάμπολλες εκδόσεις αλλά και διδαχές των αγίων πατερών όπως οι Άγιος Παΐσιος, Άγιος Πορφύριος, Ιερόν Ευαγγέλιο, σταυροί, θυμίαμα και εκκλησιαστικά είδη, εικόνες, αγιογραφίες αλλά και Φωτογραφίες των ηρώων του 21!
Φυσικά θα βρείτε και Ελληνικές σημαίες (κοντάρι Σταυρό Σημαία) σε πολύ χαμηλή τιμή!
Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, Χριστιανική Εστία, πλατ. Αθ. Διάκου 9 , 351 00 Λαμία, Τηλ- 22310-22349
Όσοι θέλετε μπορείτε να μας βοηθήσετε σε αυτόν τον αγώνα!
Καλή Ανάσταση, βοηθός μας πάντα η Μάννα του έθνους η Παναγιά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.