ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ & ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ.

       Δεν περιμένει κάποιος νοήμων Έλληνας, ότι ακόμη και η σημερινή Κυβέρνηση θα  βοηθήσει την Πατρίδα , θα στηρίξει την οικογένεια, την πολύτεκνη οικογένεια, την ηθική, τις παραδοσιακές αξίες του Έθνους. Είναι δυστυχώς και αυτοί φοβισμένα «γατάκια» & υπεύθυνοι της γενοκτονίας της Ελλάδος.

        Το είδαμε από την κατάργηση του αντιβλασφημικού νόμου, την συνέχεια των απαράδεκτων φακέλων των Θρησκευτικών, την ανεμπόδιστη αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού διά των ασταμάτητων μεταναστευτικών ροών, την αδιαφορία για την πολύτεκνη οικογένεια, την κατάργηση της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών και εσχάτως την αφαίρεση της αφίσας από το μετρό για το αγέννητο παιδί.

       Φτιάξανε νόμους για την προστασία των ζώων & αφήσανε απροστάτευτα τα έμβρυα που έχουν ζωή & ψυχή. Επιτρέψανε να ρέει το αίμα τους, όπως τότε στην Ιουδαία με τον Ηρώδη…Το έγκλημα συνεχίζεται στις μέρες μας με τις εκτρώσεις.

        Τι πείραξε η Αφίσα στο Μετρό; Τη ζωή των αγέννητων παιδιών υποστήριζε. Το σεβασμό στον αγέννητο άνθρωπο. Ενημέρωνε. Ποιο ήταν το κακό; Μη τυχόν και ξυπνήσει κάποιες ένοχες συνειδήσεις και σταματήσει  ο φόνος των αγέννητων παιδιών; Κρίμα!

      Μόλις αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι μειονότητες, οι περιθωριακοί, σε κάτι ηθικό, χριστιανικό, πατριωτικό, αλλάζουν κάποιοι εσώρουχο προς ντροπή τους.

        Πως θα μειωθεί η υπογεννητικότητα, με την συνέχιση ΦΟΝΩΝ???

      Από τότε που επιτράπηκαν διά νόμου οι Εκτρώσεις έχει χαθεί άλλη μια Ελλάδα 12 εκατομμυρίων.  Υπάρχουν οικογένειες χωρίς παιδιά. Να δοθούν οδηγίες – να ενημερωθούν οι νέοι, να παραδίδουν τα μωρά, μετά την γέννηση, σε κατάλληλα ιδρύματα & μετά υιοθεσία.

      Ας γίνουμε ανάδοχοι & όχι παιδοκτόνοι…

       Δυστυχώς είμαστε πρώτοι στη βλασφημία των θείων, πρώτοι στο κάπνισμα, πρώτοι στα διαζύγια, πρώτοι και στις Εκτρώσεις…  Ιδού το κατάντημα του Έθνους μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.