ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νίκος Παπα’ι’ωάννου

Τις τελευταίες μέρες συμβαίνουν πολλά, μεταξύ των οποίων και το ακόλουθο.

Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού διοργανώνει το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση με τίτλο «Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε;» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, 12.00-15.00.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητής Θεόδωρος Δαρδαβέσης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Καθηγητής Στέφανος Τριαρίδης, καθώς και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος. Σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα απαντηθούν: ερωτήσεις που προβληματίζουν όλους, ερωτήσεις έγκριτων δημοσιογράφων, απορίες του κοινού, που θα υποβάλλονται διαδικτυακά.

Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο (δεν τον αναφέρουμε ως άσκοπο). Αναφέρουμε όμως την πολύ ενδιαφέρουσα διευκρίνιση…

Διευκρίνιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το μήνυμα είναι εμπιστευτικές και η χρήση τους επιτρέπεται μόνον από τον αναφερόμενο παραλήπτη. Εάν έχετε λάβει το παρόν μήνυμα από λάθος και δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης, σας ενημερώνουμε ότι αποκάλυψη, αναπαραγωγή, διανομή ή οποιασδήποτε άλλης μορφής χρήση των περιεχομένων του παρόντος μηνύματος απαγορεύεται. Επίσης παρακαλείσθε να αποστείλετε το αρχικό μήνυμα στην διεύθυνση του αποστολέα, καθώς και στη συνέχεια να διαγράψετε το μήνυμα από το σύστημά σας. Η επικοινωνία μέσω Internet δεν είναι ασφαλής και επομένως το ΑΠΘ δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά που προκλήθηκε από την χρήση του παρόντος ή των συνημμένων του λόγω ιών που έχουν περάσει σε αυτά.

Σας Ευχαριστούμε,

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης’

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.