Αγιασμός στις Κατασκηνώσεις Ελευθεροχωρίου της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας

Τον αγιασμό των Κατασκηνώσεων της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας στο δάσος του Καλλιδρόμου στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδος τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

          Ο κ. Συμεών, ευλόγησε τα παιδιά και όλα τα στελέχη και εξέφρασε την χαρά του για αυτή την παρουσία του στην κατασκήνωση και συνεχάρη όλους τους διακονητές και διακόνισσες της αγάπης, της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας και της αφοσιώσεως,  όπου για δεκαετίες ολόκληρες σε αυτό τον αγιασμένο και ευλογημένο τόπο διακονούν τα παιδιά και μεταφέρουν την αγάπη του Χριστού και της Εκκλησίας στις καρδίες τους.

           Ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως και Πνευματικός υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Σεραφείμ Ζαφείρης με αισθήματα υικής αγάπης ευχαρίστησε εγκαρδίως  τον Σεβασμιώτατο για αυτή την ευλογητή παρουσία του στις κατασκηνώσεις, αλλά και για την πατρική του στήριξη και αγάπη στο πνευματικό του έργο.

          Με προτροπή του π. Σεραφείμ τα παιδιά έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο την φήμη το, αλλά και τραγούδισαν όμορφα χριστιανικά και παραδοσιακά τραγούδια, μιας και οι φετινές κατασκηνωτικές περίοδοι είναι αφιερωμένες στην επέτειο των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.  

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.